onsdag 11 november 2009

Julpynts-swap!

Snön ligger kvar idag med och jag har blivit tilldelad en grupp i Mönster Arkivets Julpynts-swap! Jag måste säga att jag är fullständigt oproportionerligt överlycklig över detta! Har varit helt pirrig och studsig hela dan! Jag har naturligtvis kollat inspiration på flicker och fastnat för dessa två bilder; ett par mini vantar som jag bara älskar.
Jag provstickade en redan igår och den vart väldigt söt men eftersom jag inte har ett randigt garn (eller jag vet vilket jag vill använda) så får jag kanske göra nått mönster på. Eller en liten tröja:

Jag tänker norska mönster, eller heter det isländska? Ni vet vad jag menar i alla fall. Kanske en matchande mini mössa? ojoj massor med provstickning framför mig! Något mini-stickat blir det ialla fall, jag är helt såld på ministicknig sedan jag gjorde Small Cotton rabbits Bunny Eggcosy. Det var så roligt!

1 kommentar:

kim sa...

Tack för att du kommenterade på min blogg också! :) Alltid kul att veta att någon läser. Saknar er med! När kommer ni neråt nästa gång? Jag mailar dig en lite privat grej strax - nu är ni andra nyfikna va? ;D

Det ska bli jättekul att läsa om vad du hittar på att pyssla med härnäst, själv är jag väldigt sugen på att börja greja med lera. Kanske dreja eller helt enkelt göra någon sorts skulptur - det var verkligen inte igår!

Puss & kram!