torsdag 8 oktober 2009

Frost!

Fint och soligt men kallt har det varit de dagar det inte har stormat och så även idag. jag fotade lite frost bilder i förrgår och som jag lovade så kommer de här!

Jag älskar att fota frost jag vet inte riktigt varför men det är så roligt! Det är svårt också och det kanske är däri charmen ligger. Men framför allt tror jag att det beror på att det är så vackert med frost! Det är liksom naturens eget glitter och jag älskar glitter! det vackraste är det som absolut inte går att fota och det är kalla nätter när gatlamporna lyser på glittrande asfalt, hmm jag kanske börjar bli lite stads romantiker redan....

Frosten gjorde också att jag började tänka på vintern och det gjorde att jag osökt komm att tänka på Jul, och då främst på julklappar! Precis som alla som pysslar så älskar jag att göra mina julklappar själv. Det är något speciellt med hemmagjorda julklappar. Men som alla vet är det viktigt att vara ute i god tid. det märks också på pysselsidorna på internet. Det pratas om julklappar överallt.

Jag hittade gratismönster genom Betz White sida som verkligen passar som julklappar. Jag har laddat ner allihop (nästan). Och tänker börja så fort jag är klar med några påbörjade saker. just nu gör jag en Själavärmare från garnstudio, visst är det ett fint ord? Jag tycker att det är väldigt likt en bolero men själavärmare är ett mycket vackrare ord! Det kommer ett Tadah-inlägg om den så fort den är klar och det borde bli snart för det går så fort! Sedan måste jag sticka ett par sockor till mig själv för jag dör här ute på landet men efter det, eller säkert samtidigt för jag kan aldrig hålla mig till en sak i taget, så ska det bli julklappar. Jag vet att det blir en väska till någon eftersom jag ska delta i en Crouchet-a-long på flickr. Vet bara inte hur jag ska hålla det hemligt kanske bara inte avslöja när jag bestämmer mig för vem som ska få den. Eller överskattar jag min läsarkrets storlek? Kanske ska ta det lungt med att tjata på släkten att de måste kolla min blog hela tiden?
På en helt annat tema kommer jag komma till Stockholm nästa vecka och ska försöka blogga därifrån också men ska framförallt försöka träffa lite vänner och hinna umgås lite eftersom jag är helt isolerad här uppe (ja,ja, det är inte helt sant) och vill inte bli nån kuf.
Ok, nu ska här stickas så det blir något tadah nån gång.

3 kommentarer:

kim sa...

Spännande :D Ska bli kul att se själavärmaren!

Hörrö, får man träffa dig när du kommer neråt landet eller är du redan fullbokad?

Puss & kram!

jojohanna sa...

Kul att hitta hit! tack så mycket för länken till "klappyssel". Älskar förresten din basker i de härliga färgerna, måste nog ta mig i kragen och sticka en liknande =)
Trevlig helg!

PG sa...

Oh what lovely frost! It is one of the compensations for winter - we have not had any yet, but your photos make me look forward to it.