lördag 15 november 2008

Första julklappen!

Det roligaste med att göra julklappar själv är att de blir klara en i taget. Då får man så fina paket som man kan ha framme som julpynt. Det gör ju att det sakta blir mer och mer pyntat fram mot jul. Man kan självklart göra så även om man köper klappar, man köper något och slår in fint och ställer fram i hemmet. Jag tycker att det är något spännande och förväntansfullt över julklappar också.
Vi ska pynta med lite annat också men det får vänta till december. Redan nu står i alla fall den första färdiga klappen framme och väntar. Dessutom fick jag använda mina stämplar för första gången.
Jag är ju barnsligt förtjust i just att slå in presenter, särskillt julklappar. På det här sättet slipper jag dessutom stressen av att slå in alla klappar samma dag och jag kan fokusera på varje specifik klapp och hitta på olika utföranden för varje.
Helt enkelt jätteroligt!

1 kommentar:

tripptilliniden sa...

HEJ!

tänkte bara meddela att jag faktiskt har lärt mig sticka och håller på att sticka min egna mössa i år. DEt är nog den mest ostrukturerade stickningen men det är jag som har gjort den!!!
Puss och Kram