lördag 18 oktober 2008

Örhängen!


Min mamma ska kanske sälja mina smycken på deras allhelgona-marknad ute på hennes ö. Hon bor på en liten ö i skärgården. De har fortfarande ofta marknader där folk som bor på ön och öarna runt omkring säljer grejer de gjort. Jag tycker attt det är jätteroligt och sist sålde jag smörgåsar i ett hejdundrande tempo med underbara medarbetare, så jag skulle verkligen villja åka ut dit den här gången. MEN (och det är ett stort men) min älskade lillebror har antagligen sin halloween fest den helgen. Han har pratat om den i ett helt år nu och jag är självklart enormt exalterad! Här finns anledning till både pyssel och bak! Jag har redan letat inspiration från mina två största experter på halloweenpyssel: Min mamma och Martha Stewart! Martha var för ovanlighetens skull, lite av en besvikelse. Jag hittade en jättebra idé hos henne dock, där man sätter utskurna shabloner bakom ljus och får stora skuggor på väggarna. Undrar om man kan konvertera det till lampor när det ska vara barn på kalas och så.
Men min mamma däremot visade sig vara en mycket bättre inspirationskälla. Från henne har jag fått tips på kakor som ser ut som avskurna fingrar bland annat. Hon älskar halloween, det är hennes favorithögtid och det märks. När det gäller att leka häxa och komma på läbbiga grejer är hon en stjärna! Ni ska få mer halloweenidéer framöver då jag måste ägna all min upp märksamhet åt det.

Jag kunde inte låta bli att svänga ihop två par örhängen och ett armband så att jag har något nytt och fräscht att skicka ut till mamma.

Jag tog ingen bild på armbandet för det är inte HELT klart och jag har lovat mig själv att inte lägga ut halvfärdiga saker på bloggen mer. Lägg även märke till det fantastiska smyckesträdet jag fått av F i julklapp. Det är lika vacker tomt som överbelamrat med smycken!

1 kommentar:

Ida sa...

Jag tog en jättesöt bild på er vovve i helgen. Har ni nån mail jag kan skicka den till?

//Ida