måndag 4 augusti 2008

Tillbaka! fast utslagen!
Ok jag vet att det har vart väldigt tyst här ett tag.

Och jag hade lovat mig själv att jag skulle skriva ett inlägg varje dag den här månaden, starten gick ju väldigt bra. ;)

Så ni får en snabb sammanfattning av de tre första dagarna på månaden.

Jag och Z åkte ut till färjan festivalen i fredags, jag hade tagit ledigt från jobbet och vi åkte ganska så tidigt på dan. Det var jätteroligt att vara på minifestival och alla som var där ska ha ett stort tack för att det var sjukt bra musik och roliga människor och god mat och allmänt skitbra stämning!

Men det är klart att det tärde att sova i tält och att det regnade i stort sett hela helgen så på lördagen börjde jag få ont i min dåliga tand, som jag borde fixat för evigheter sen, men jag tog en värktablett sköljde med lite wiskey och körde vidare. Det är ju inte första gången jag haft ont i tanden så jag tänkte att det går väl bra. klockan sju på söndag morgon väckte Z mig och sa att han ville åka hem, då frågade jag om det syntes något att jag var svullen i ansiktet av tanden och han tittade närmare och sen skrattade han åt mig! Han sa att jag såg ut som pigan i Emil i Lönneberga när hon har tandvärk! Då ville jag oxå åka hem så vi gjorde det.

Söndagen var Farai´s två års dag så vi firade med glass på egen tallrik till honom men han ville inte prova sin nya frisbee för han var helt slut efter festivalen, han bara sov heeeela dan, han sover faktiskt fortfarande, flyttade precis från sängen till fotöljen.

Så jag då? Jo da, jag ser fortfarande ut som en karikatyr av någon med tandvärk, är svullen på framsidan av kinden och det har spridit sig upp under ögat där jag börjar se skuggan av en blåtira. Jag gick inte till jobbet i dag, det gör för ont, jag räknar hela tiden på när jag får ta en värktablett till. Ska alltså ringa tandläkaren och skämmas för att det tog mig så här lång tid att höra av mig men har jag tur drar de ut tandfan. Jag gillar inte mina tänder, jag vill byta ut allihop mot porslin utan nerver i så de aldrig mer kan göra ont! Jag ska se om jag orkar virka något eller åtminståne fota något av det jag virkat utan att skriva om det, så ska ni få se det.

Inga kommentarer: