söndag 22 juni 2008

Midsommar!!!


Jag har haft en fantastiskt trevlig midssommar mest tack vare VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄNN!

Jag vet att ni tvivlar, en del av er tänker att er egen pojkvänn inte går av för hackor, vilket säkert är riktigt, men man blir inte världens bästa för det.
Min pojkvänn har denna helg: tvättat 9 maskiner tvätt (all tvätt), bakat fusk-biskvier (beskrivning följer), lagat middag med fantastisk sås, pussat mig i nacken lite då och då när han går förbi, låtit mig sova mitt på dan, och dessutom är han rubbat bra i sängen.Tillsammans har vi dessutom lyckats sno ihop en riktigt lyxig midsommarmiddag för två, vilket är svårare än man kan tro, vi har knappt tjafsat nått och vi har skrattat massor. Jag personligen har, förutom allt midsommrigt, sytt lite på den grå lajvklänningen och rensat ur min garderob. Något jag gör varje vår och höst.


Nu har jag en hög med kläder som ska till myrorna men jag tänkte låta släkt och vänner kolla igenom den först och ta vad de vill ha. Jag tror nästa söndag blir bra eller lördag. Kanske kan ha lite öppet hus hela helgen, vi får se. Ska bära ner sommar kläderna från vinden oxå (jag vet det är skandal att jag inte gjort det ännu) och gå igenom dem med så högen kommer nog att växa ännu lite grann.

Inga kommentarer: