onsdag 20 januari 2010

Tillbaka!

Jag ska inte hålla på och be om ursäkt för att det tagit massor med tid sedan jag var här men jag kan förklara mig lite...
Jag bor ju som bekant i en sommarstuga och över jul blev det tusen grader minus, nej ok men trettio minus blev det i alla fall och då frös vattnet, och vi fick massor med besök och det resulterade i massor med extra arbetsuppgifter här omkring huset.

Så nu har jag sagt det då fortsätter vi som om inget hänt med snö bilder!

Det har snöat massor de senaste veckorna. Det är snö överallt! Och så fruktansvärt vackert! Det är verkligen ett speciellt ljus när det är kallt i luften. De få timmar som det är ljust är det obegripligt vackert i alla fall när det är klart. Nu har det varit mulet i ett par dagar så de här bilderna är några dagar gammla men snön ligger ju kvar. Det gör enorm skillnad de timmar när det är mörkt också, när det ligger snö är det mycket lättare att se något även om det är mörkt.
Så till DEN STORA HEMLISEN! Vi har bestämt ett datum för vårt bröllop! I Augusti gifter vi oss här uppe i norrland. Det ska bli jättekul! Jag planerar som en galning det ska bli så himla kul att få fira våran kärlek och ta steget att visa släkt och vänner att detta är på riktigt. Att vi vill spendera resten av våra liv tillsammans och framför allt att ha en riktigt rolig fest!
Så bli inte förvånade om det dyker upp bröllopsrelaterade inlägg här på bloggen eftersom det är det som jag tänker på allra mest just nu. Kanske inte så mycket som kommer på mitt bröllop för det vill jag ju ska vara lite en överaskning för alla som kommer men allt det jag hittar som jag inte tänker anväda men som jag gillar i alla fall kommer nog upp här.
Bilden ovanför här är det stora trädet som jag bloggat om tidigare. Här ser man verkligen hur mycket av solen den får, riktigt vackert.
Det var nog allt för tillfället. Jag har pysslat en hel del, precis som ni har sagt i kommentarerna, så det kommer en hel del pyssel framöver.

Inga kommentarer: